• 210 5786064
  ΑΘΗΝΑ
 • 27520 22033
  ΝΑΥΠΛΙΟ
 • info@safeway.gr nafplio@safeway.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SAFEWAY

Χρήσιμες Πληροφορίες

 1. Ατύχημα: Σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες α) Να επικοινωνήσετε με το σταθμό της Safe Way να ενημερώσετε για το συμβάν (τηλ. +30 210 57 86 064). β) Να καλέσετε πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας (τηλ. επικοινωνίας +30 211 1094260) για την καταγραφή του συμβάντος και τη φωτογράφηση του οχήματος. γ) Σε περίπτωση ατυχήματος όπου θα υπάρχουν και τραυματίες ειναι απαραίτητο να καλέσετε και την τροχαία.
 2. Χώροι στάθμευσης: Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν συγκεκριμένα παρκινγκ  αυτοκινήτων τα οποία τα περισσότερα λειτουργούν με παρκόμετρο ειναι ειδικό εισιτήριο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα περίπτερα και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ανάλογα με την τιμή τους.
 3. Ζώνες ασφαλείας: Οι ζώνες ασφαλείας είναι υποχρεωτικές για όλους τους επιβαίνοντες. Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών πρέπει να κάθονται στα πίσω καθίσματα.
 4. Οδική βοήθεια: Παρέχεται 24ώρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
 5. Κλήσεις τροχαίας: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα πληρώνονται από τον ενοικιαστή στις παρακάτω υπηρεσίες: εφορία, ταχυδρομείο και στην τροχαία εφόσον αναφέρετε στην παράβαση.
 6. Όριο ταχύτητας: 50 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, 80 χιλιόμετρα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και 100-120 σε αυτοκινητόδρομους. Πάντα πρέπει να τηρείτε τις αναγραφόμενες ταχύτητες στις πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου στον οποίο οδηγείτε.
 7. Βενζίνη: Πληρώνετε απο τον ενοικιαστή, συνήθως το όχημα παραδίδεται γεμάτο καύσιμα και θα πρέπει να επιστραφεί γεμάτο, χρησιμοποιείτε μόνο αμόλυβδη βενζίνη.
 8. Οδικά Δίκτυα: Το οδικό δίκτυο της Αθήνας αποτελείται απο μεγάλες οδικές αρτηρίες που συνδέουν την Αθήνα με άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας:
  • Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Ε 75)
  • Αθηνών – Κορίνθου (Ε 94)
  • Κορίνθου – Πατρών (Ε 65)
  • Πατρών – Πύργου – Ολυμπίας (Ε 55)
  • Θεσσαλονίκης – Καβάλας- Αλεξανδρουπόλεως (Ε 90)
  • Η Αττική Οδός συνδέει την Αθήνα με την Ελευσίνα και με το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Μηνιαίες ενοικιάσεις μόνο 550€

Μηνιαίες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου με μοναδικές παροχές σε τιμή που κάνει τη διαφορά!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Quintiatel VoIP Application

Quintiatel’s Softphone App service lets you call regular landline and mobile phones.